Performance in Maastricht

Performance opleiding - Zuyd Hogeschool

Open Space - Maak zelf pagina's aan

First entry

Je kan vanaf nu zelf pagina's aanmaken - het is nog wat experimenteel, maar het lijkt te werken.
Klik op het minuskule hangslot om een pagina bij te maken. Stuur een mailtje om de username en paswoord aan te vragen.
Bedoeling is om hier performances aan te kondigen, of om spannende festivals, tentoonstellingen en performances te tippen.
Als je foto's of bestanden upload, zorg er dan voor dat ze nooit groter zijn dan 100KB, anders vertraagt dit de site aanzienlijk.
Als je pagina klaar is, klik het hangslotje onderaan de pagina terug dicht.
Veel plezier!

NOORDERZON Performing Arts Festival GRONINGEN

Noorderzon
Noorderzon Performing Arts Festival Groningen is de ietwat curieuze combinatie van een internationaal kunstenfestival op het scherpst van de snede met spannende hedendaagse podiumkunsten uit alle delen van de wereld... én een groots zomerfeest in een vrij toegankelijk plantsoen. Een jaarlijks elfdaags festival voor zon 135.000 bezoekers uit Groningen, de rest van het land en de rest van de wereld. De 23e editie van het festival vindt plaats van donderdag 15 tot en met zondag 25 augustus 2013 in het Noorderplantsoen en op vele locaties DownTown Groningen.
Klik op de foto en bekijk de Noorderzontrailer voor 2013!De programmering van het Noorderzon Performing Arts Festival Groningen heeft zich toegespitst op nieuw en innovatief werk op het gebied van interdisciplinair theater. We zijn op zoek naar professioneel repertoire, waarbij gedacht kan worden aan animatietheater, circus, mime, clownstheater, visueel theater, danstheater, poppentheater, etcetera. Wèl zijn we specifiek op zoek naar acts die het grensgebied tussen theater en andere disciplines verkennen.

Als u ons kennis wilt laten maken met uw werk, dan kunt u materiaal - het liefst zoveel en zo actueel mogelijk- sturen naar:

Noorderzon Performing Arts Festival Groningen
Dhr. Mark Yeoman - artistiek directeur
Postbus 1736
9701 BS Groningen

of via e-mail naar:

Lees hier het: Noorderzonmagazine.pdf

geplaatst door: Peter van Til - http://petervantil.blogspot.nl (Klik op de foto hierboven)

NewTest

Logon
© 2013 Peter Missotten - Performance Toneelacademie Maastricht Email us for info
SX6K96ILOUA5K7GH